Buket af ord

Hvad andre mener

Massagen

“Jane er topprofessionel i sin måde at udføre massagen på. Beskriver først roligt hvordan forløbet kommer til at være – mens man ligger afslappet på briksen. Alting sker på en blid og behagelig måde, og man glider over i en helt afslappet tilstand – jeg faldt vist i søvn et par gange… Undervejs spilles blid og beroligende musik. Som afslutning vækkes man blidt, i en tilstand af ro og velvære. Absolut anbefalelsesværdigt :o)
Hilsen Mogens

Janes wellness-massage kan varmt anbefales. Det er rent velvære. Massagen er meget nærværende og jeg oplevede en stor bevidsthed omkring min krop og en accept af denne. Massagen er ren ‘Grand Gru’.
Kærlig hilsen Jette

Min oplevelse af at ha’ fået helkropsmassage af Jane, var en intens følelse af velvære og ro men også en oplevelse at at ting som jeg måske i længere tid har gået og overvejet, nu fandt sin løsning.
Rasmus

” Jeg har fået massage hos Jane og det var en meget dejlig oplevelse. Jane er en meget dygtig massør. Hun arbejder roligt og koncentreret og hun gør det nemt at slappe af og bare nyde seancen. Massagen er på én gang både intens, blid men også på sin egen måde dybdegående. Man kan virkelig mærke at det gør godt for både krop og sjæl. ”
Rie

Det blev en uforglemmelig dag på alle måder. Den indledende healingsmassage, var på alle måder en meget stor oplevelse. Dette både fordi den var så sanselig. Den bragte mig i, hvad jeg vil kalde en “mellem”- tilstand af bevidsthed, samtidig med at føle at være ved fuld bevidsthed – og dermed nyyyyyde det fuldt ud. Efterfølgende har jeg været træt “på den fede måde”. Da jeg kom hjem pakkede jeg ud, og gik i seng. Mandag vågnede jeg ved at det var næsten lyst – og vækkeuret nær havde opgivet mig, på skrivebordet, hvor jeg havde “forladt” det. – Sovet over i ca. 2 timer…..
Lisbeth

Tak for en dejlig massageoplevelse. At ligge i dit lille hyggelige massagerum med den mest fantastiske udsigt, og i 5 kvarter svæve et sted mellem søvn og vågen tilstand, mens du blidt masserer kroppen, det var bare total afspænding for krop og sjæl. Dine hænder kunne på forunderlig vis mærke hvor kroppen havde brug for lidt ekstra omsorg, og de punkter reagerede resten af dagen, så jeg har en klar fornemmelse af at der blev sat noget i gang i systemet.
Janne

Hej Jane, tak for i går, det var rigtig hyggeligt jeg nød aftenen og behandlingen på briksen var så god, at den helt sikkert kan anbefales uden tøven. Jeg syntes at du fremtonede proffesionel og sikker. Jeg følte tryghed og stor afslapning, som du selv nævnte, befandt mig mellem søvn og vågen tilstand, blev drænet for stress og følte wellness.
Søren.

Maleworkshop:

Sikken en god oplevelse jeg fik på Maleworkshop i lørdags. Selv som førstegangskunstner var det muligt at frembringe et par rimelige malerier. Det var sjovt, udfordrende, grænseoverskridende og superhyggeligt. Dejlig mad, og hyggeligt selskab. Sjældent har jeg oplevet 8 kvinder på en gang i samme rum, hvor der kun hørtes penselstrøg, men det skete faktisk et kort stund i lørdags.
Janne

Mange tak for en skøn, flittig og kreativ dag på dit skønne sted langt langt ude på landet. Helt væk fra alfarvej, der hvor kæmpeegen har navn, skal krammes og mærkes, før roen kan sænke sig over os. Vi holder hinanden i hånden med ryggen mod egetræet, og øjnene er lukket. Et digt skal læses op, før tankemylderet lige så stille forsvinder.
Vi fordybede os i den kreative proces med maling på et lærred i mange timer. Ind imellem var der mulighed for massage hos Jane på første sal. Ledsaget af blid musik og en dejlig stilhed. Alt i alt en helt vidunderlig dag, hvor vi slap kontrollen, greb penslen og fordybede os i den kreative opgave med at placere forårets farver på lærredet.
Stort kram og hilsen fra Gitte

Tak for sidst – det var en rigtig dejlig oplevelse. Inspirerende, grænseoverskridende (positivt ment), tankevækkende, oversteg forventninger, hyggeligt, fantastiske omgivelser.
Jeg var helt ’novice’, så jeg kunne godt have brugt til introduktion til farvelære – men det tillader tiden måske ikke. Rent praktisk ville det have været godt at vide, at man skulle medbringe flere lærreder – jeg troede jeg var fint dækket ind med 2.
Wellness massage: Velvære, Luksus, Afslappende.
God weekend og hilsen Inger