Skovens dybe, stille ro - din dybde og stille ro

Massage

– healende massage der gør godt…

Massage for krop, sind og sjæl der giver velvære og afspænding – en beroligende, afslappende og afstressende massage på hele kroppen. 

Massage der løsner spændinger og modvirker stress.

Massage der er kendetegnet ved en særlig omsorg, et stort nærvær, lange blide strøg samt en dybdegående kontakt i samspil med blid berøring.

Massagen gives på ben, fødder, arme, mave, ryg, hals og nakke i en bestemt rækkefølge. Der afsluttes med blid massage af ansigt og hovedbund.

Undervejs i massagen arbejdes der med hvad ”kroppen fortæller”, hvilket vil sige, at massøren giver ekstra opmærksomhed til de dele af kroppen, der har brug for det.

Massagen kan indledes med en samtale om, hvad der “rør sig lige nu”, og hvad du ønsker at få ud af massagen. Afslutningsvis italesættes virkningen af massagen.

Især godt for…

  • Dig der ønsker total afslappelse, hvor du slipper hverdagen for en stund.
  • Stressramte, der har brug for at slippe kontrollen, og vil lære at mærke kroppen igen.
  • Kroppen der har smerter, hjernen der har tankemylder og som bevirker, at kroppen spænder op.
  • Frigørelse af energi, mere overskud.

Massagen gives i trygge og varme omgivelser, ledsaget af stille musik. Der anvendes mandelolie, som efterlader huden blød og smidig. Varighed ca. 1 time.

Massagen gives ikke til mennesker der lider af psykisk sygdom eller har fysiske skavanker, hvor virkningen af massagen ikke kendes.